ΨΑΡΙ ΦΙΛΕΤΟ ΜΕ ΜΥΡΟΥΔΙΕΣ- ΤΣΙΓΑΡΟΛΑΧΑΝΑ

Υλικά
  • Λάπατο
  • Αγγουρίτσα
  • Σπανάκι
  • Σέσκουλο
  • Μάραθο
  • Κρεμμύδι
  • Σκόρδο
  • Καυκαλήθρες
  • Παπαρούνα
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • ½ κιλό ντομάτα φρέσκια
  • Αλεύρι για το τηγάνισμα
  • Φιλέτο ψάρι ή μπακαλιάρος παστός ξαρμυρισμένος
Εκτέλεση

Πλένω τα τσιγαρολάχανα. Καθαρίζω το ψάρι και το κόβω σε φέτες, το αλευρώνουμε και το τηγανίζουμε σε λίγο λάδι.
Σε κατσαρόλα με λίγο λάδι ρίχνω τα λάχανα να πάρουν βράση για 15 λεπτά. Στο τέλος ρίχνω τη τομάτα ψιλοκομμένη μαζί με το κρεμμύδι τριμμένο σε τρίφτη για άλλα 10 λεπτά.
Προσθέτω το ψάρι μέσα (σβήνω τη φωτιά 5 λεπτά).