ΦΙΛΕΤΟ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ ΜΕ ΣΟΣ ΠΟΡΤΟ

Υλικά
  • 500 γρ. φιλέτο μοσχαρίσιο
  • 450ml κρασί Πόρτο (κόκκινο γλυκό)
  • Λίγο γλάσο κρέατος
  • Βούτυρο γλαρυφιέ
  • Λίγη κρέμα γάλακτος
Εκτέλεση

Βουτυρώνουμε το αντικολλητικό τηγάνι και σοτάρουμε το φιλέτο και από τις δύο πλευρές. Ρίχνουμε αλατοπίπερο και σβήνουμε με το κρασί.
Αφού εξατμιστεί το αλκοόλ, ενισχύουμε τη γεύση με το γλάσο κρέατος. Δένουμε τη σάλτσα με τη κρέμα γάλακτος και σερβίρουμε. Αν θέλουμε, γαρνίρουμε με πουρέ της αρέσκειας μας(πατάτα, σπανάκι ή βραστά λαχανικά)