ΤΣΙΧΛΕΣ ΜΕ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

Υλικά
  • 10 τσίχλες
  • 1 λεμόνι
  • 1 φλιτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • Δάφνη 3 φύλλα
  • Θρούμπι
Εκτέλεση

Καθαρίζουμε πολύ καλά τις τσίχλες τις στραγγίζουμε και τις τοποθετούμε στην κατσαρόλα με το λάδι και όλα τα υλικά. Προς το τέλος προσθέτουμε το λεμόνι για να μην σφίξει ακόμη το κρέας. Ψήνουμε σιγά-σιγά σε χαμηλή θερμοκρασία ώσπου να μαλακώσει το κρέας και να μας κάνε πηχτή σάλτσα. Σερβίρουμε τις τσίχλες με τηγανιτές πατάτες και κόκκινο κρασί.