ΤΣΙΚ-ΤΣΙΚ

Υλικά
  • 2 μελιτζάνες
  • 2 κολοκύθια
  • 1 πιπεριά
  • 2 φρέσκιες ντομάτες
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 2 αυγά
  • 150 γρ. τυρί φέτα
  • Ελαιόλαδο, μπούκοβο, αλάτι, πιπέρι, πάπρικα, βασιλικό
Εκτέλεση

Πλένουμε όλα τα λαχανικά και τα κόβουμε σε κύβους. Σε ένα μεγάλο τηγάνι ρίχνουμε 5-6 κουταλιές ελαιόλαδο, μπούκοβο και το σκόρδο μέχρι να ροδίσει.
Ρίχνουμε όλα τα λαχανικά εκτός από τις ντομάτες και ανακατεύουμε συνέχεια για 10 λεπτά. Ρίχνουμε τις ντομάτες και συνεχίζουμε το τηγάνισμα σε σιγανή φωτιά για 15 λεπτά.
Σε ένα πιάτο κτυπάμε τα αυγά και κόβουμε την φέτα σε κύβους. Ρίχνουμε στο τηγάνι τα μπαχαρικά, τα κτυπημένα αυγά και την φέτα.
Κρατάμε το φαγητό στην φωτιά για 3 λεπτά μέχρι να ψηθεί το αυγό. Σερβίρουμε σε 10 λεπτά βάζοντας φρέσκα φύλλα βασιλικού και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.