ΤΟΜΑΤΕΣ ΜΕ ΑΥΓΑ

Υλικά
  • 4 ώριμες ζουμερές κόκκινες τομάτες
  • 1 πιπεριά
  • 150 γρ, τυρί φέτα
  • 2 αυγά
  • Ελαιόλαδο
  • Λίγο αλάτι
  • Πιπέρι
Εκτέλεση

Σε βαθύ τηγάνι ρίχνουμε τις τομάτες τριμμένες στο τρίφτη ή στο μπλέντερ, τη πιπεριά σε κομματάκια ή σε στενόμακρες λωρίδες. Όταν η τομάτα πιει τα υγρά της, ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο. Στη συνέχεια ρίχνουμε το τυρί σε κομματάκια και τα αυγά χτυπημένα, το αλάτι και το πιπέρι. Τρώγεται ζεστό, αλλά όσοι δεν αγαπούν την αυγουλίλα, είναι καλύτερο να το απολαύσουν κρύο.
Μπορείτε να βάλετε και κομματάκια παστό ή ζαμπόν.