ΤΑΡΑΜΟΚΕΦΤΕΔΕΣ

Υλικά
  • 200γρ. ταραμάς
  • 2 κρεμμύδια τριμμένα στον τρίφτη
  • 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
  • 1 ματσάκι φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
  • 1 ματσάκι άνηθο ή άγριο μάραθο
  • 4-5 κουταλιές αλεύρι
  • 2 κουταλιές παρθένο ελαιόλαδο κορωναίϊκο
  • Πιπέρι, πάπρικα
  • 1 ποτήρι παρθένο ελαιόλαδο κορωναίϊκο για τηγάνισμα
Εκτέλεση

Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά και τα ανακατεύουμε με το χέρι καλά.Βάζουμε στο χέρι μας λίγο αλεύρι και πλάθουμε τις ταραμοκεφτέδες με το χέρι στο μέγεθος ενός καρυδιού.
Βάζουμε στο τηγάνι το λάδι και το αφήνουμε να κάψει καλά. Τηγανίζουμε τις ταραμοκεφτέδες 3’ από την μια μεριά και τις γυρίζουμε να τηγανισθούν 3’ από την άλλη μέχρι να ροδίσουν.