ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΣΝΥΡΝΕΪΚΑ

Υλικά
  • 2/3 του κιλού μοσχαρίσιο κιμά
  • 1/3 του κιλού χοιρινό κιμά
  • Κύμινο
  • 1 αυγό
  • Κόκκινο κρασί
  • Ψωμί
  • Αλεύρι
  • Ξύδι
  • Σάλτσα τομάτας
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Λάδι για το τηγάνισμα
Εκτέλεση

Μουσκεύουμε το ψωμί στο κρασί, προσθέτουμε το κιμά , το κύμινο ανάλογα πόσο έντονη γεύση θέλουμε, το πιπέρι, το αλάτι, το αυγό, ένα κουταλάκι ξύδι και το ψωμί και ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί. Πλάθουμε τα σουτζουκάκια μακρόστενα σε ότι μέγεθος θέλουμε, τα αλευρώνουμε και τα τηγανίζουμε. Τοποθετούμε τα σουτζουκάκια σε κατσαρόλα ή ταψί προσθέτουμε τη σάλτσα και τα ψήνουμε.