ΠΕΤΡΟΜΑΓΕΙΡΕΜΕΝΑ ΤΑ ΖΑΡΖΑΒΑΤΙΚΑ ΤΗΣ ΦΙΛΙΑΤΡΙΝΟΥΛΑΣ

Υλικά
  • ½ κιλό μπάμιες
  • ½ κιλό πατάτες
  • ½ κιλό μελιτζάνες
  • ½ κιλό κολοκυθάκια
  • 3 κρεμμύδια φρέσκα
  • 5 ώριμες τομάτες
  • 1 φλιτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο
  • ¼ κιλό φέτα
  • ¼ κιλό μυζήθρα
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Ζάχαρη
  • Μαϊντανός
  • Βασιλικός
  • Δυόσμος
Εκτέλεση

Σοτάρουμε το κρεμμύδι και όλα τα ζαρζαβατικά. Τα στρώνουμε ένα-ένα, πρώτα τις πατάτες στο ταψί και πασπαλίζουμε σε κάθε στρώση με τα τυριά. Στο τέλος ρίχνουμε τη τομάτα και τα αρωματικά, φυσικά και το λάδι. Τέλος, ρίχνουμε τη φέτα την υπόλοιπη και τη μυζήθρα.
Το συνοδεύουμε με κόκκινο κρασί και φέτα.