ΠΕΤΟΥΛΕΣ ΓΕΜΙΣΤΕΣ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΑΛΑΓΑΝΙ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ

Υλικά
  • 1 κιλό αλεύρι
  • Νερό χλιαρό όσο πάρει για να γίνει μια ζύμη αραιή
  • Λίγο αλάτι
  • Μυτζήθρα καλής ποιότητας
Εκτέλεση

Το αφήνουμε ½ ώρα να ξεκουραστεί και κατόπιν βάζουμε το αντικολλητικό τηγάνι στη φωτιά το αλείφουμε με ένα βαμβάκι λίγο λάδι και ρίχνουμε μια κουταλιά από τη ζύμη και το αφήνουμε και από τις 2 μεριές συνεχίζουμε μέχρι να τελειώσει η ζύμη, Κατόπιν ρίχνουμε αρκετό λάδι στο τηγάνι και παίρνουμε μία μία τις πέτουλες και τις βουτάμε σε ένα δίσκο και πάνω ρίχνουμε μυζήθρα καλής ποιότητος και συνεχίζουμε μέχρι να τελειώσουν όλες.