ΠΕΤΟΥΛΕΣ ΙΙ

Υλικά
  • 1 κούπα νερό
  • ¾ κούπας αλεύρι
  • Αλάτι
Εκτέλεση

Σε μία λεκάνη αναμειγνύουμε το νερό, το αλεύρι και το αλάτι και φτιάχνουμε ένα αραιό χυλό.
Σε μία αξίνα που έχουμε βάλει στη φωτιά να κάψει, ρίχνουμε μια μεγάλη κουταλιά της σούπας και με ένα ξυλάκι το απλώνουμε. Γυρίζουμε και από την άλλη πλευρά να ψηθεί και τις βάζουμε σε ένα πιάτο τη μια πάνω στην άλλη μέχρι να τελειώσει ο χυλός.
Στη συνέχεια σε ένα τηγάνι που έχουμε κάψει το λάδι, βάζουμε μία-μία τις πέτουλες, τις βγάζουμε και τις τοποθετούμε σε μία πιατέλα και πασπαλίζουμε ενδιάμεσα με μυζήθρα τριμμένη.