ΠΑΤΕ – DIP ΕΛΙΑΣ

Υλικά
  • ¼ κιλού ελιές Καλαμών έτοιμες και χωρίς κουκούτσι
  • 2-3 κουταλιές σούπας μουστάρδα ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ με ρίγανη και θυμάρι
  • Μια κουταλιά σούπας κάπαρη
  • Μια κουταλιά σούπας ξύδι Balsamiko ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
  • Μια κουταλιά της σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο Καλαμών
  • Μια πιπεριά τύπου Φλωρίνης καθαρισμένη
Εκτέλεση

Τοποθετούμε όλα τα υλικά σε ένα multi-μίξερ και τα αλέθουμε μέχρι να γίνουν αλοιφή.
Βάζουμε το μίγμα σε ένα μπολ και το τοποθετούμε στο ψυγείο (διατηρείται μια εβδομάδα)