ΠΑΣΤΑ ΚΑΡΠΟΥΖΙ

Υλικά
  • 2 φέτες κόκκινο καρπούζι
  • 2 φλιτζάνια του τσαγιού αλεύρι
  • 2 φλιτζάνι του τσαγιού ζάχαρη
  • 1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα
  • ¼ κουταλάκι γαρύφαλλο
  • Ξύσμα λεμονιού
  • 1 ποτηράκι του λικέρ τσίπουρο
  • 1 ποτήρι του νερού νερό για το σιρόπι, λεμόνι φλοίδα, κανέλα, γαρύφαλλο
  • 1 φλιτζάνι του τσαγιού βούτυρο αγνό
Εκτέλεση

Τρίβουμε, στραγγίζουμε το καρπούζι, το τοποθετούμε σε ένα μπολ και προσθέτουμε όλα τα υλικά. Κάνουμε επάλειψη σε όλο το ταψί με λίγο βούτυρο, ρίχνουμε τη ζύμη και το ψήνουμε στους 200ο C.