ΟΒΡΙΕΣ ΜΕ ΑΥΓΑ

Υλικά
  • 1 κιλό οβριές καθαρισμένες τα τρυφερά βλαστάρια
  • 6 αυγά
  • ½ κουταλάκι πιπέρι μαύρο
  • Αλάτι κατά βούληση
  • 1 κούπα έξτρα παρθένο ελαιόλαδο Μεσσηνίας για το τηγάνισμα
Εκτέλεση

Κόβω τις οβριές στα δυο και τις χωρίζω σε τρία ίσα μέρη. Παίρνω τρία μπολάκια, στο καθένα σπάω 2 αυγά, τα χτυπάω ελαφρώς, ρίχνω αλάτι, ανάλογο πιπέρι και το ένα μέρος από τις οβριές. Ανακατεύω, τηγανίζω σε καυτό ελαιόλαδο και κάνω το ίδιο για τα υπόλοιπα υλικά.