ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΜΕ ΛΑΧΑΝΟ

Υλικά
  • 1 φελί μπακαλιάρο
  • 1 μεγάλο λάχανο για ντολμάδες
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι
  • 2 τομάτες ώριμες
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • Λίγο δυόσμο
  • 1 ποτηράκι ρύζι
Εκτέλεση

Ξαλμυριάζουμε το μπακαλιάρο και τον ξεκοκαλίζουμε. Τον βάζουμε σε ένα μπολ και ρίχνουμε τα λαχανικά με το ρύζι και τις τομάτες ψιλοκομμένες. Τα ανακατεύουμε όλα μαζί και τα τυλίγουμε με το λάχανο σε ντολμάδες. Τους τοποθετούμε με σειρά στη κατσαρόλα, τους σκεπάζουμε με νερό και ένα πιάτο για να μην ανοίξουν και τους βράζουμε. Όταν ετοιμαστεί το φαγητό το αυγοκόβουμε.