ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΜΕ ΜΠΕΣΑΜΕΛ

Υλικά
  • 500 γρ. μανιτάρια
  • Μια κουταλιά της σούπας βούτυρο
  • Μπεσαμέλ
  • Τριμμένο τυρί gouda 2 κουταλιές της σούπας
  • Αλατοπίπερο
Εκτέλεση

Βουτυρώνουμε το αντικολλητικό τηγάνι. Ψήνουμε τα μανιτάρια και ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι. Ρίχνουμε μετά την μπεσαμέλ, τα αφήνουμε μέχρι να κατέβει λίγο και μετά από λίγα λεπτά το βάζουμε σε ένα μικρό τηγάνι, ρίχνουμε το τριμμένο τυρί και το βάζουμε στο φούρνο για να ψηθεί.
Μετά το ψήσιμο το βάζουμε σε ένα πιάτο και το σερβίρουμε.