ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΦΟΥΡΝΟΥ

Υλικά
  • 1 πακέτο μακαρόνια
  • 10 φέτες του τοστ ζαμπόν
  • 10 φέτες του τοστ τυρί
  • Αλάτι
  • 1 κρεμμύδι
  • 1 βαζάκι πικάντικη σάλτσα
Εκτέλεση

Βράζουμε νερό ρίχνουμε τα μακαρόνια, τα ανακατεύουμε συνέχεια μέχρι 4 λεπτά. Στραγγίζουμε τα μακαρόνια και τα βάζουμε με το σουρωτήρι κάτω από κρύο νερό για 1 λεπτό. Τα βάζουμε σε ένα βαθύ ταψί και τα αραιώνουμε. Ετοιμάζουμε τα υλικά: βράζουμε τη πικάντικη σάλτσα για 2 λεπτά. Τη ρίχνουμε πάνω στα μακαρόνια, βάζουμε τις φέτες ζαμπόν όσο πάρει και κόβουμε το κρεμμύδι σε ψιλοκομμένα κομματάκια και τα τσιγαρίζουμε και τα ρίχνουμε πάνω από τη σάλτσα. Βάζουμε και τις φέτες τυρί από πάνω.
Αφού έχουμε βάλει στους 250ο το φούρνο να καεί , βάζουμε το ταψί και αφήνουμε να ψηθεί για ½ ώρα περίπου μέχρι να λιώσει το τυρί. Και το βγάζουμε το ταψί προσεκτικά και αφήνουμε να κρυώσει και σερβίρουμε.