ΣΑΛΤΣΑ Α ΠΗΣΤΟ ΓΙΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ

Υλικά
  • 1 ματσάκι απήγανου
  • 2 ματσάκια βασιλικό
  • 1 χούφτα κουκουνάρια
  • 6 σκελίδες σκόρδο
  • Λάδι και αλάτι όσο πάρει
Εκτέλεση

Το μυστικό επιτυχίας έγκειται στην σάλτσα που ομοιάζει με την γνωστή σάλτσα “pesto”πέστο.
Χτυπάμε στο μπλέντερ & δοκιμάζουμε όσο δυνατή την θέλουμε σε γεύση και προσθετό-αφαιρούμε τα υλικά που μας αρέσουν (σκόρδο ή βασιλικό, λάδι).
Γίνεται μια υπέροχη σάλτσα που αρτύζουμε τα μακαρόνια, χυλοπίτες, ρύζι και άλλα ζυμαρικά ή πατάτες βραστές.