ΛΑΛΑΓΓΙΔΕΣ

Υλικά
  • 1 κιλό αλεύρι
  • Αλάτι
  • 9-10 ποτήρια νερό
  • Λάδι
Εκτέλεση

Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνουμε το αλεύρι, το νερό και μια πρέζα αλάτι. Τα ανακατεύουμε έως ότου το μείγμα να γίνει ομοιόμορφο, αλλά όχι αραιό.
Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε λάδι και το αφήνουμε να κάψει. Με ένα κουτάλι (της σούπας) παίρνουμε από το μείγμα και σχηματίζουμε μικρά “βουναλάκια” μέσα στο τηγάνι. Ανακατεύουμε να ροδίσουν και τα βάζουμε να “κρυώσουν” σε ένα “σουρωτήρι”.
Τα σερβίρουμε με μέλι ή με πετιμέζι ή με ζάχαρη.