ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙ ΚΑΠΑΜΑ

Υλικά
  • 1 κουνουπίδι μέτριο
  • 1 φλιτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο
  • 1 κουταλιά της σούπας πάστα τομάτας
  • 3 φύλλα δάφνη
  • Κανέλα
  • Γαρύφαλλα
  • Λεμόνι
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Θυμάρι
  • Μοσχοκάρυδο
Εκτέλεση

Πλένουμε καλά το κουνουπίδι και το κόβουμε σε μέτρια κομμάτια, το ροδίζουμε με το λάδι και το λεμονίζουμε, ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά και το ψήνουμε σε μέτρια θερμοκρασία