ΚΟΥΝΕΛΙ ΣΤΙΦΑΔΟ

Υλικά
  • 1 κουνέλι σπιτικό
  • 1 κιλό κρεμμύδια μικρά, της μπουκιάς
  • 3 σκελίδες σκόρδο
  • 3 φύλλα δάφνη
  • Λίγο ξύδι, αλάτι, πιπέρι, κανέλα, γαρύφαλλο, ζάχαρη
  • 1 κούπα του φλιτζανιού ελαιόλαδο
Εκτέλεση

Κόβουμε σε μερίδες το κουνέλι και το βάζουμε στο ξύδι για λίγο. Μετά το ροδίζουμε στο λάδι, το στρώνουμε καλά στη κατσαρόλα και ρίχνουμε τα κρεμμύδια και όλα τα υλικά. Σκεπάζουμε καλά τη κατσαρόλα και το ψήνουμε σιγά σιγά, έτσι έχουμε τα κρεμμύδια ολόκληρα και καλοψημένο το κουνέλι.