ΚΟΥΝΕΛΙ ΜΕ ΠΡΑΣΑ

Υλικά
  • 1 κουνέλι κομμένο σε μερίδες
  • 1 κιλό πράσα
  • 1 ποτήρι λάδι
  • 3 σκελίδες σκόρδο
  • 1 κρεμμύδι ξερό
  • 1 καρώτο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • 1 λεμόνι
  • Λίγος μαϊντανός
  • Δάφνη
  • Θυμάρι
Εκτέλεση

Βάζω το κουνέλι στη μαρινάδα, λίγες ώρες με το μισό λάδι, δάφνη και θυμάρι. Βγάζω τα κομμάτια από τη μαρινάδα τα σοτάρω με το λάδι, κόβω τα πράσα 2 εκατοστά, τα ρίχνω στη κατσαρόλα και όλα τα υλικά. Ρίχνω λίγο νερό και το ψήνω μέχρι να βράσει και να κάνει παχιά σάλτσα.
Το σερβίρω με λεμόνι.