ΚΟΛΟΚΥΘΟΚΕΦΤΕΔΕΣ

Υλικά
  • 1 κολοκύθι γύρω στο ½ κιλό
  • 1 κρεμμύδι μέτριο
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 1 μικρό ματσάκι μάραθο
  • 1 μικρό ματσάκι δυόσμο
  • 1 αυγό
  • 1 μικρό ματσάκι μαϊντανό
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • 2 κουταλιές σιμιγδάλι ψιλό
Εκτέλεση

Τρίβουμε το κολοκύθι στο τρίφτη και το στύβουμε καλά, να φύγουν τα υγρά του. Προσθέτουμε τα αρωματικά, το σιμιγδάλι, το αυγό, αλάτι, πιπέρι και τα ανακατεύουμε καλά να ενωθούν. Τα αλευρώνουμε και τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.