ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ ΜΕ ΦΕΤΑ

Υλικά
  • 1 πρέζα αλάτι
  • 1 πρέζα πιπέρι
  • 1 κουταλιά σούπας λάδι
  • 1 κιλό κολοκύθια
  • ¼ τυρί φέτα
  • 1 κουταλιά σούπας τριμμένη φρυγανιά
Εκτέλεση

Σε μια κατσαρόλα με νερό και αλάτι βράζουμε τα κολοκύθια. Τα στραγγίζουμε καλά και τα αφήνουμε να κρυώσουν.
Σε μια κατσαρόλα λιώνω τυρί φέτα με λίγο λάδι, πιπέρι και τριμμένη φρυγανιά. Ανακατεύω μέχρι το μείγμα να γίνει ομοιόμορφο.
Με αυτό το μείγμα περιχύνω τα κολοκύθια και τα σερβίρω ζεστά.