ΚΑΤΣΙΚΑΚΙ ΦΡΙΚΑΣΕ ΜΕ ΑΓΡΙΑ ΧΟΡΤΑ

Υλικά
  • Κατσίκι
  • Άγρια χόρτα
  • Κρεμμύδια
  • Σκόρδα
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Αυγά για το αυγοκόψιμο
  • Λεμόνι για το αυγοκόψιμο
Εκτέλεση

Σοτάρουμε το κατσικάκι με το κρεμμύδι και το σκόρδο σε μια κατσαρόλα με καυτό λάδι και προσθέτουμε λίγο χλιαρό νερό και αφήνουμε να σιγοβράσει. Βράζουμε σε άλλη κατσαρόλα τα άγρια χόρτα και όταν το κρέας έχει σχεδόν γίνει, προσθέτουμε και τα χόρτα. Αυγοκόβουμε και αφήνουμε για περίπου δέκα λεπτά ώστε να ενωθούν τα υλικά. Σβήνουμε τη φωτιά και το αφήνουμε, για πάνω από μισή τουλάχιστον ώρα.