ΚΑΤΣΙΚΑΚΙ ΒΟΥΝΙΣΙΟ ΛΕΜΟΝΑΤΟ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ

Υλικά
  • 1 ½ – 2 κιλά κατσίκι
  • 1 κούπα έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
  • 1 κουταλιά της σούπας κοφτή αλάτι
  • Πιπέρι
  • 1 ντομάτα κόκκινη
  • 1 πιπεριά Φλωρίνης
  • 6 σκελίδες σκόρδο
  • Χυμό από 1 λεμόνι
  • Χυμό από ένα πορτοκάλι
  • Ρίγανη
  • 250 γραμμάρια γιαούρτι
  • 150 γραμμάρια τυρί φέτα
  • 150 γραμμάρια ρίγανη
  • Ελιές καλαμών
  • 50 γραμμάρια κουκουνάρι
Εκτέλεση

Τοποθετούμε το κρέας στο ταψί και επάνω ρίχνουμε την ντομάτα, φέτα, την πιπεριά, αλάτι, πιπέρι όλα τα άλλα υλικά και τέλος την γιαούρτη να καλύψει όλο το κρέας. Επάνω το λάδι και στο φούρνο για 1 ½ ώρα περίπου στους 200 βαθμούς.