ΚΑΛΑΜΑΡΑΚΙΑ ΜΕ ΣΠΑΝΑΚΙ

Υλικά
  • Φρέσκα καλαμάρια
  • Σπανάκι
  • Φρέσκα και ξερά κρεμμύδια
  • Ένα με δυο πράσα
  • Άνηθος
  • Λίγες σκελίδες σκόρδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Λίγο μπούκοβο
  • Κόλιανδρο
  • Ελαιόλαδο
Εκτέλεση

Βάζουμε λάδι στη κατσαρόλα και σοτάρουμε τα κρεμμύδια, τα πράσα και ρίχνουμε και τα καλαμαράκια. Ρίχνουμε ελάχιστο χλιαρό νερό και αφήνουμε να βράσουν για πέντε περίπου λεπτά. Έχουμε χοντροκόψει το σπανάκι, το βάζουμε και αυτό στη κατσαρόλα. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και πολύ λίγο νερό. Το αφήνουμε να σιγοβράσει για άλλα πέντε δέκα λεπτά και πριν κλείσουμε τη φωτιά ρίχνουμε λίγο ακόμη ελαιόλαδο. Το σερβίρουμε με μπόλικο λεμόνι.