ΚΑΓΙΑΝΑΣ ΜΕ ΠΑΣΤΟ ΧΟΙΡΙΝΟ, ΛΙΑΣΤΕΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΚΑΙ ΣΦΕΛΑ

Υλικά
  • 4 αυγά
  • 4 κομμάτια Παστό χοιρινό
  • 4 ντομάτες ψιλοκομμένες
  • 10 λιαστές ντομάτες, στραγγισμένες σε κομματάκια
  • 100-150 γρ. τυρί σφέλα
  • 2 κουτ. σούπας βαλσάμικο ξίδι (ή αλλιώς γλυκάδι)
  • 1 φλιτζάνι εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο
  • 3 φρυγανιές ή ξερό ψωμί κομμένο σε μικρά κομμάτια
  • Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση

Τσιγαρίζουμε μαζί με το ελαιόλαδο για λίγα λεπτά το χοιρινό παστό. Ρίχνουμε τις ψιλοκομμένες ντομάτες στο τηγάνι και τις αφήνουμε μέχρι να πιούν το ζουμί τους. Προς το τέλος ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι, το γλυκάδι και ανακατεύουμε καλά.
Μετά χτυπάμε λίγο τα αυγά και τους ρίχνουμε λίγο αλάτι και τα κομματάκια φρυγανιάς και τις λιαστές ντομάτες.
Ρίχνουμε το υπόλοιπο λάδι στο τηγάνι με τις ντομάτες και από πάνω ρίχνουμε τα αυγά.
Τα ανακατεύουμε συνεχώς με την ντομάτα και όταν κοντεύουν να ψηθούν (για πολύ λίγο) ρίχνουμε και τυρί σφέλα και σερβίρουμε ζεστό.