ΚΑΓΙΑΝΑΣ ΜΕ ΠΑΣΤΟ

Υλικά
  • 5 τομάτες ώριμες
  • 5 αυγά σπιτικά
  • ¼ κιλό παστό χοιρινό
  • ½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
Εκτέλεση

Τρίβουμε στο τρίφτη τη τομάτα. Τη βράζουμε ώσπου να απορροφήσει τους χυμούς της. Προσθέτω αλάτι, πιπέρι, λάδι. Όταν τσιγαριστεί ελαφρώς, χτυπάμε τα αυγά σε ένα μπολ και τα ρίχνουμε στη τομάτα την ώρα που βράζει. Όταν φουσκώσουν τα αυγά τα ανακατεύουμε και προσθέτουμε το παστό.