ΖΥΜΑΡΟΠΙΤΑ ΜΑΝΗΣ

Υλικά
  • 4 φλιτζάνια αλεύρι
  • 1 φλιτζάνι γάλα
  • ¾ κιλού τυρί φέτα κομμένο κομμάτια
  • 2 αυγά
  • Αλάτι, λάδι, πιπέρι
  • Νερό όσο πάρει για να γίνει αραιός χυλός
Εκτέλεση

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί. Βάζουμε ένα ταψί no 30 λαδωμένο, στο φούρνο να κάψει και αδειάζουμε μέσα το χυμό.
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για μία ώρα.

Σημείωση: εάν η φέτα είναι αλμυρή, μπορεί να μπει στο νερό από το βράδυ.