ΕΛΙΕΣ ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ

Υλικά
  • Μαύρες μεγάλες ελιές
  • 1 αυγό
  • Λίγη καυτερή πιπεριά τριμμένη
  • Αλεύρι
  • Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση

Παίρνουμε τις ελιές και αφαιρούμε το κουκούτσι. Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε το αυγό με το αλεύρι στη συνέχεια προσθέτουμε την καυτερή πιπεριά, το αλάτι και το πιπέρι. Τέλος ανακατεύουμε τις ελιές με το χηλό. Αφού το τηγάνι μας έχει κάψει το λάδι, με ένα κουτάλι παίρνουμε από το μείγμα και τηγανίζουμε