ΔΙΠΛΕΣ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ

Υλικά
  • 8 αυγά κρόκους
  • 1 ποτήρι ζάχαρη
  • Αλεύρι μαλακό (όσο πάρει)
  • 3 φακελάκια σοκολάτα κουβερτούρα
  • Μέλι ανθέων και καρύδι
Εκτέλεση

Βάζουμε τους κρόκους αυγών σε μια λεκάνη και τη ζάχαρη, και ρίχνουμε αλεύρι όσο πάρει (μέχρι να γίνει σφιχτή η ζύμη), το ζυμώνουμε πολύ και μετά ανοίγουμε σιγά – σιγά κομμάτι από τη ζύμη και αλευρώνουμε τα φύλλα που έχουμε ανοίξει. Το λάδι βράζει στο τηγάνι (βαθύ). Πετάμε τη δίπλα στο τηγάνι και τη τυλίγουμε με δυο ξύλινα ξυλάκια (sticks) και διπλώνοντας τα χτυπάμε. Έχουμε έτοιμη τη κουβερτούρα και το μέλι μας, έχουμε τρίψει το καρύδι μας. Σε ένα μεγάλο ταψί τοποθετούμε τις δίπλες και τη κάθε δίπλα, θα τη μελώσουμε και θα ρίξουμε και μια κουταλίτσα κουβερτούρα στη μισή δίπλα. Ύστερα τελειώνοντας, τις πασπαλίζουμε με το καρύδι.