ΓΛΥΚΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ

Υλικά
  • 1 κιλό καρπούζι το λευκό
  • Δυόσμος
  • Μαϊντανός
  • Σέλινο
  • Βασιλικός
  • Κρεμμύδι
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Ζάχαρη
  • 1 φλιτζάνι του τσαγιού αλεύρι
  • 1 φλιτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο
Εκτέλεση

Τρίβουμε το καρπούζι στο τρίφτη, στο χοντρό και το στραγγίζουμε. Το τοποθετούμε σε ένα μπολ και προσθέτουμε τα ζαρζαβατικά, αλάτι , πιπέρι, ζάχαρη και το μισό ελαιόλαδο καθώς και το αλεύρι. Το ζυμώνουμε και το αφήνουμε λίγο να ξεκουραστεί. Ύστερα το πλάθουμε σε σχήμα οβάλ. Ζεσταίνουμε το λάδι στο τηγάνι και ψήνουμε τους κεφτέδες αλευρωμένους.