ΑΥΓΑ ΜΑΤΙΑ, ΜΕ ΤΟΜΑΤΕΣ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ

Εκτέλεση

Βάζουμε στο τηγάνι λάδι και αφού κάψει, σοτάρουμε ψιλοκομμένο κρεμμύδι, λίγο σκόρδο και πράσο. Ρίχνουμε τριμμένη φρέσκια τομάτα, ένα μικρό κλωνάρι βασιλικό, λίγο μπούκοβο, αλάτι και κόλιαντρο. Αφήνουμε τη τομάτα να βράσει και λίγο πριν πιει το ζουμί, σπάζουμε δυο τρία αυγά όσα θέλουμε και τα ρίχνουμε μέσα ολόκληρα. Τα αφήνουμε να ψηθούν έως να ασπρίσουν τα ασπράδια και κατεβάζουμε από τη φωτιά.