ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΟ ΜΕ ΜΕΛΙ

Υλικά
  • ¼ γρ. Κρόκο
  • 1 φ.τ. μέλι
  • 1 lit.παγωμένο νερό
  • 3-4 φέτες λεμονιού και φλούδα
  • 5-6 φέτες πορτοκαλιού
  • 2 κουτ. σ. χυμό λεμονιού
  • 3-4 μεγάλα κλωνάρια δυόσμο (για να αναδεύουν το αναψυκτικό)
  • 1 μήλο στα 4 με τη φλοίδα του ( πολύ καλά πλυμένο)
Εκτέλεση

Ρίχνουμε το κρόκο σε ένα φλιτζάνι καυτό νερό και το αφήνουμε για λίγες ώρες. Σε μια κανάτα (γυάλινη) ρίχνουμε το μέλι με το παγωμένο νερό. Ανακατεύουμε καλά να λιώσει το μέλι και δοκιμάζουμε τη γλυκύτητα του. Προσθέτουμε τις φέτες λεμονιού και τη φλοίδα, τις φέτες πορτοκαλιού, το μήλο, 2 κ.σ. το χυμό λεμονιού και παγάκια. Ξεπλένουμε το δυόσμο και το ρίχνουμε (τοποθετούμε) στη κανάτα για να ανακατεύουμε ελαφρά το αναψυκτικό.