ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΟ ΜΕ ΛΕΜΟΝΙ ΚΑΙ ΝΕΡΑΝΤΖΙ

Υλικά
  • 740 γρ. χυμό νεραντζιού
  • 500 γρ. χυμό λεμονιού
  • 1½ κιλό ζάχαρη
Εκτέλεση

Στύβουμε τα νεραντζιά και τα λεμόνια, τα σουρώνουμε, τα αναμειγνύουμε με τη ζάχαρη και τα τοποθετούμε σε καθαρά και στεγνά μπουκάλια. (Και μια σταγόνα νερό εάν υπάρχει μπορεί να το χαλάσει). Όταν θέλουμε να σερβίρουμε, προσθέτουμε νερό σε αναλογία 1 : 5 και ανακατεύουμε καλά.

Σημείωση

Tο αναψυκτικό μπορεί να γίνει και μόνο με χυμό νεραντζιού.