ΑΓΡΙΟΓΟΥΡΟΥΝΟ ΜΕ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ

 Υλικά
  • 1 κιλό αγριογούρουνο
  • 300γρ. Καλαμπόκι
  • 2 ντομάτες
  • 2 κρεμμύδια
  • 100 γρ. ελαιόλαδο
  • 1 ποτήρι κόκκινο κρασί
  • Δεντρολίβανο, κανέλα
  • Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση

Ροδίζετε σε καυτό λάδι τα κρεμμύδια και το αγριογούρουνο, κομμένο σε μικρά κομμάτια, και το σβήνετε με το κρασί. Προσθέτετε τις ντομάτες, τα μπαχαρικά, το αλατοπίπερο, νερό, το καλαμπόκι και τα αφήνετε να βράσουν σε μέτρια φωτιά για 90 λεπτά περίπου.