ΑΓΚΙΝΑΡΕΣ ΜΕ ΑΥΓΑ

Υλικά
  • 10 αγκινάρες άγριες (με αγκάθια)
  • 2 αυγά
  • Αλάτι
  • Λάδι
  • Πιπέρι
  • Μυζήθρα τριμμένη
Εκτέλεση

Καθαρίζουμε τις αγκινάρες και τις κόβουμε σε μικρά φετάκια (για να μη μαυρίσουν, τους ρίχνουμε λίγο λεμόνι). Στο τηγάνι βάζουμε λίγο λάδι να κάψει. Ρίχνουμε τις αγκινάρες, χαμηλώνουμε τη φωτιά και τηγανίζουμε μέχρι να μαλακώσουν. Στη συνέχεια ρίχνουμε τα αυγά χτυπημένα, το αλάτι και το πιπέρι. Μπορούμε να πασπαλίσουμε με τριμμένη μυζήθρα.