Κατηγορία Ε

ΜΕΝΟΥ 1

Πρώτο Πιάτο

Αγκινάρες και κουκιά τηγανιτά
Πέτουλες γεμιστές με ζαμπόν και τυρί

Σαλάτα

Χωριάτικη σαλάτα

Κυρίως Πιάτο

Αγριογούρουνο με καλαμπόκι

Επιδόρπιο

Χαλβαδοκομπόστα
Λικέρ μέντας

Προτεινόμενο Κρασί:
1. Λευκό Ασύρτικο, Sauvignon Blanc 2. Ροζέ 3. Κόκκινο Αγιωργίτικο

 

ΜΕΝΟΥ 2

Πλούσιο μενού κρεατοφάγων
Πρώτο Πιάτο

Οβριες
Τραχανάς στο τηγάνι
Τοματοκεφτέδες
Αγκινάρες με αυγά
Πιπερόπιτα

Σαλάτα

Πετρομαγειρεμένα τα ζαρζαβατικά της Φιλιατρινούλας

Κυρίως Πιάτο

Κόκορας χωριάτικος με χυλοπίτες μανιάτικες
Χοιρινό με Δαμάσκηνα

Επιδόρπιο

Λαλαγγίδες
Κρέμα πορτοκάλι
Λικέρ πορτοκάλι

Προτεινόμενο Κρασί:
1. Λευκό 2. Ροζέ 3. Κόκκινο Merlot, Ξινόμαυρο

ΜΕΝΟΥ 3

Για χορτοφάγους
Πρώτο Πιάτο

Αγκινάρες και κουκιά τηγανιτά
Αρωματική χορτόπιτα

Σαλάτα

Περβολικό (από ζαρζαβατικά του καλοκαιρινού περβολιού)
Πετρομαγειρεμένα τα ζαρζαβατικά της Φιλιατρινούλας

Κυρίως Πιάτο

Μελιτζάνες με αρωματικά χόρτα ή
Σοφιγάδα (στιφάδο χωρίς κρέας)

Επιδόρπιο

Πετιμεζόπιτα
Λικέρ σπιτικό

Προτεινόμενο Κρασί:
1. Λευκό Ροδίτης 2. Ροζέ 3. Κόκκινο Merlot

ΜΕΝΟΥ 4

Πλούσιο μενού θαλασσινών
Πρώτο Πιάτο

Χταπόδι με βαλσαμικό ξίδι
Καλαμαράκια με σπανάκι
Ταραμοκεφτέδες

Σαλάτα

Σαλάτα με βρασμένα άγρια χόρτα του Ταΰγετου

Κυρίως Πιάτο

Χταπόδι στιφάδο
Βακαλάος σαβόρι
Ψάρι με μανιτάρια

Επιδόρπιο

Γιαουρτογλυκό
Λικέρ σπιτικό

Προτεινόμενο Κρασί:
1. Λευκό Sauvignon Blanc 2. Ροζέ 3. Κόκκινο